News

WTC ALMEDA PARK OFEREIX SOLUCIONS

Feb 04, 2021

El centre d’empreses World Trade Center Almeda Park, associat a AEBALL, organitza, juntament amb WTC Monterrey, Publioo, Citilab i Innolab el proper 18 de febrer, a les 17:30 hores, el webinar “Solucions per a la Transformació Digital”, per ajudar les empreses a superar amb èxit els reptes de digitalització actuals.

Amb aquesta jornada virtual s’intercanviaran visions, coneixements, experiències i solucions perquè les organitzacions puguin afrontar millor els desafiaments del desenvolupament d’una estratègia competitiva basada en la transformació digital.

Per a inscriure’s a la sessió, fer clic en el següent  ENLLAÇ

World Trade Center Almeda Park és un parc empresarial amb marca pròpia, present a nivell global i amb convergència multicultural. Ofereix un entorn professional on conviuen persones de diferents nacionalitats, generant sinergies per a potenciar projectes centrats a la innovació al cor de Cornellà de Llobregat.

La seva arquitectura de disseny modern i respectuosa amb el medi ambient, és obra de prestigiosos arquitectes com l’Art Charpentier de París, Josep Lluis Mateo MAP de Barcelona, Cinnamond+Sala Arquitectes o Aukett Ltd. entre d’altres.

World Trade Center Almeda Park acull les delegacions i seus d’empreses del panorama internacional i sectors diversos com, per exemple, banca, assegurances, salut, tecnologia, alimentació, distribució, moda,etc. Algunes de les empreses situades al parc empresarial són AXA, DHL, Cofidis, Luxottica, Puma, PEPSICO, Samsung, Alcon, Ferrero, entre d’altres.

Source